100%verkocht

laatste nieuwbouw HOB met carport, terras en tuin

BRAKEL

6 instapklare nieuwbouwwoningen met carport, terras en tuin

Aan de rand van het centrum van Brakel treffen we deze nieuwbouwwoning. Er zijn reeds 4 van de 6 woningen verkocht. Er zijn nog 2 halfopen bebouwingen te koop. De gronden zijn rustig gelegen in een doodlopend straatje. De tuinen van de gronden zijn zuid georiënteerd.

De woning omvat op het gelijkvloers een inkom, wc, ruime zithoek, eethoek met zicht op de tuin, keuken een berging. Op de eerste verdieping treffen we 3 slaapkamers, nachthal, wc, en een badkamer. Er is een carport voorzien naast de woning. De woningen worden gebouwd volgens de huidige energie en ventilatie normen.

Deze woning kan gekocht worden in de huidige staat ( gesloten ruwbouw ) voor € 191.046,83 exclusief BTW en kosten. De woningen zijn reeds gebouwd en kunnen vlug verder afgewerkt worden. Voor deze prijs heeft u een nieuwbouwwoning ( gesloten ruwbouw ) zelfs met inbegrip van verhardingen en afsluitingen rondom de woning. Kortom de combinatie van de unieke ligging, de moderne architectuur, de vakkennis van de aannemer en de gunstige prijzen maken van dit project een unicum.

Een volledig afgewerkte versie ( sleutel op de deur ) van deze woning is ook eventueel mogelijk voor € 239.000,00 exclusief BTW en kosten.

?>